laurainnz.reismee.nl

Profiel

Naam Laura van de Munckhof

Datum vertrek: dinsdag 03 september 2019
Datum terugkomst: vrijdag 13 maart 2020
Dagen onderweg: 72
Dagen te gaan: 119
Vertrek
38%
Terugkomst

Momenteel in: Nieuw-Zeeland

Over mij/mijn reis

Voor de tweede keer ga ik als au pair naar het buitenland. Deze keer geen Engeland maar een peer kilometer verder naar Nieuw-Zeeland.

Eerst heb ik gedacht dat ik geen blog meer wilde bijhouden maar... ik heb mij bedacht en ben tot de conclusie gekomen dat ik geen 100x hetzelfde ga vertellen (heilige emotie). 

Het komende half jaar ga ik bij een gezin werken met een tweeling van 2 en een baby geboren 14-2-19. De huishond is tevens de kantoorhond die meerdere malen per week met de heer des huizes naar het werk gaat. De overige dagen heb ik hem en de kinderen thuis, eindelijk een hond waarvoor ik mag zorgen! Het gezin woont in Auckland en vanaf deze plaats zal ik mijn avonturen gaan beleven.

Ik ga proberen om zo leuk en interessant mogelijk te plaatsen en daarom zal er niet wekelijks een update zijn. In Engeland heb ik ook geprobeerd om een blog te schrijven maar dat is ook maar even goed gegaan. Ik merkte dat je op een gegeven moment in een patroon valt waarbij je wekelijk ongeveer hetzelfde doet. In  Engeland was dit voornamelijk het weekend doorbrengen in Newbury met Raquel, Sofia, Michelle, Stephanie en meer. Nu heeft Nieuw-Zeeland meer om te bezoeken en zijn de mogelijkheden oneindig dus wie weet wordt deze blog beter bijgehouden.

De reden om nogmaals als au pair te werken is een beetje bij toeval op mijn pad gekomen. Ik heb altijd aangegeven na de studie nog een langere periode weg te willen maar was zoekende naar hoe ik dit ging vormgeven. Na lang piekeren, denken en nog meer denken heb ik eigenlijk vrij snel besloten dat au pair toch het meest aansluit bij wat ik leuk vind. Eerst heb ik ook wel gedacht of ik de juiste beslissing heb gemaakt maar nu de tijd bijna daar is sta ik 200% achter mijn keuze. Het klikt heel goed met het gastgezin, al zal de praktijk het nog moeten bewijzen en Nieuw-Zeeland op deze manier ontdekken is een win-win. Je ziet een prachtig land terwijl je werkt met kinderen en een klein zakcentje verdient. 


(PS Spel- en taalfouten niet uitgesloten.)